Selecteer een pagina

De vrouw
met krul

Voor een frisse blik op jouw tekst

De vrouw
met krul

Aan ideeën geen gebrek!

Schrijvers zijn lezers, zeggen ze.

Dat zou wel eens kunnen kloppen … Als kind las ik alles, van strips tot romans tot melkpakken. En nog steeds ben ik dol op boeken. Ook op boekenwinkels trouwens.

De combinatie van bedenken en maken vind ik zo leuk aan schrijven. De puzzel om het goed op papier te krijgen, zodat je anderen kunt meenemen in wat je bedoelt. Schrappen, schrijven, associëren. En opnieuw. Als het dan goed staat, ben ik blij.

Ik werk niet alleen met tekst, maar ook met beeld. Wil je zien wat ik zoal maak, dan kun je verder kijken op www.krul.club

De krul…

… staat voor de frisse blik en de draai die ik geef aan teksten. En voor de vrolijke flow waarin je kunt raken als een project lekker loopt.  En de krul zegt ook wat over mijn ‘looks’. Maar dat had je natuurlijk al gezien.

De krul…

staat voor de frisse blik en de draai die ik geef aan ideeën. Zij staat voor de ‘flow’ waarin je kunt raken als je samen aan een fijn project werkt. En de krul zegt ook wat over mijn ‘looks’. Maar dat had je natuurlijk al gezien.

En nu jij! 

Laten we verder praten over jouw TEKST

Bel voor een kop koffie (06 41 21 46 49) of stuur een bericht.

12 + 3 =