Selecteer een pagina
Linda van Kerkoven

“Om van een zandtrechter een vergaderlocatie te maken, getuigt van een bijzondere creatieve geest. Het totaal concept, de inrichting en haar persoonlijke benadering maakt dat je je snel ‘thuis voelt’ . Als collega waardeerde ik haar doorzettingsvermogen en enthousiasme in alles!”

Ondernemer bij Linda op Locatie
Barbara Oerbekke

“Marije heeft als interim communicatieadviseur voor het programma Twente Mobiel verschillende opdrachten met verve en enthousiasme uitgevoerd. Een strategisch advies voor social media of de organisatie van een bijeenkomst; ze pakt de zaken op een planmatige manier aan en werkt met flair naar het resultaat. Ook bij strakke deadlines en complexe klussen, werkt Marije bedreven zonder aan kwaliteit of goede humeur in te boeten. En de successen… die viert ze! Zo weet ze de juiste mensen aan zich te verbinden.”

Communicatieadviseur bij Provincie Overijssel
Marjolijn Desmet

“Ik heb met Marije met veel plezier gewerkt in het projectteam van Twente Mobiel. Marije is een geweldige sparringpartner die op strategisch niveau een prettig kritische blik heeft, maar ook net zo snel naar operationeel niveau kan schakelen om mee te denken over de uitvoer. Marije enthousiasmeert en geeft je energie, staat open voor ideeën en andere denkrichtingen en voegt daarbij creatieve waarde toe waardoor het allemaal nóg beter wordt. Ik kan Marije dan ook oprecht aanraden!”

Ondernemer/merkstrateeg bij SY(N)C
1 2